Bikini 2019 trends

Nu al opzoek naar de leukste bikini 2019 trends? Je wilt er natuurlijk ook wel een beetje hip bijlopen op het strand in 2019. Om je dan nu alvast te oriënteren op de bikini 2019 trends is wel zo slim. Daarnaast ben je natuurlijk ook gewoon nieuwsgierig welke modellen en bikinis er in 2019 de trend zetten. Het jaar 2019 zal volgens kenners het jaar worden van de aparte exclusieve bikinis. De verwachting is dat dames in 2019 veel meer geld gaan uitgeven om te voldoen aan de bikini trends voor 2019.Wel apart want je ziet veel vrouwen ook zoeken naar exclusieve bikini aanbiedingen. Hoe mooi zou het zijn als we deze twee kunnen combineren?
Goed, in 2017 kwam het badpak weer terug en in 2018 zagen we een paar andere oude modellen terug op de markt. We hebben diverse bikini blogs bekeken en daarin kwamen we aparte exemplaren tegen. Vorig jaar lag onze focus volledig op de bikini beachwear conference in Miami, ofwel de Swimmiami.
Je kunt dit evenement zien als een modeshow voor badkleding. Vreemde modellen met rare ideeën. Maar toch een paar leuke bikini items die zomaar de trend van 2018 hadden kunnen zetten. Welke modellen zagen we vorig jaar als trend?

De 5 bikini trends 2018:

Het badpak met 1 schouder

Ook in 2018 is het badpak enorm populair als zwemkleding. Daarbij valt het wel op dat het voornamelijk om het badpak met 1 schouderband gaat. Je hebt dus in plaats van 2 schouderbanden slechts 1 schouderstuk. De schouderband is wel iets dikker van vorm dan de badpakken met 2 schouderbanden. Eerlijk gezegd oogt het badpak met 1 schouderband net iets moderner en geeft het een sexy look.

Gehaakte bikini’s

Een gehaakte bikini? Misschien kun je aan je oma  vragen of zij er 1 zelf kan maken… Het is toch echt zo, de gehaakte bikini. Als je het hoort dan verwacht je er niet veel van maar toch is de gehaakte bikini echt mooi. Een paar jaar geleden zagen we al diverse bekende modellen in het bikini model lopen en zodoende is het in 2018 een trend.

One piece bikini

Bij de One piece bikini stel je jezelf de vraag; maar dat is toch een badpak? Tsja eigenlijk wel, maar er zijn toch een paar verschillen in dit bikini model. Veel van de one piece bikini modellen missen namelijk een stukje stof bij de buik. Het si dus een badpak zonder buik of een bikini die aan de zijkant verbonden is met het bovenstukje. Best leuk en niet al te bloot.

High cut bikini

Bij spijkerbroeken was het al trend, de high cut. Het is eigenlijk bikini die extreem hoog wordt opgetrokken en we noemen het een high cut bikini. Het model kun je eigenlijk een beetje vergelijken met de brazilian bikini. Even een tip tussendoor: Check echt even goed of de high cut bikini je staat en trek je oude bikini niet omhoog om dit model ook te willen!

Monokini

Bij de monokini vind je het stukje stof terug wat bij de one piece bikini weggeknipt is. Je mist alleen bij dit model het stukje stof aan de zijkanten. Opzich een leuk model!

Bikini trends 2019

De bikini 2019 trends zullen er niet heel veel anders uitzien.

 

[button size=”large” block=”true” target=”blank” info=”none” info_trigger=”hover” href=”http://prf.hn/click/camref:1100l34pL/adref:bikiniskopen/destination:https%3A%2F%2Fwww.wehkamp.nl%2Fdamesmode%2Fdames-badmode%2Fbikinis%2FC21_BDM_A41%2F” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””]Klik hier voor de beste bikini deal van dit moment![/button][gap size=”1.313em” id=”” class=”” style=””]

[container]
[custom_headline type=”left” level=”h3″ looks_like=”h4″ id=”” class=”” style=”color:#fff;”]Bikini sale tot 50% korting? Meld je aan voor de gratis Price Alert[/custom_headline]
[text_output]

[/text_output]
[/container]

Geef een reactie