Bikini trends 2018

Jij wilt er natuurlijk ook wel een beetje hip bijlopen op het strand in de zomer 2018. Daarnaast ben je natuurlijk ook nieuwsgierig welke modellen en bikinis er in 2018 de trend zetten. Mooi, want daar gaan we het in dit artikel over hebben! Dit jaar zijn er weer allerlei nieuwe bikini trends. Nadat in 2017 het badpak weer terug was zien we nu een paar andere modellen terug op de markt. We hebben diverse andere bikini blogs bekeken en hebben onze aandacht volledig gevestigd op de bikini beachwear conference in Miami, ofwel de Swimmiami.
Je kunt dit evenement zien als een modeshow voor badkleding. Vreemde modellen met rare ideeën. Maarrrr toch een paar leuke bikini items die zomaar de trend kunnen zetten.

We geven je 5 bikini trends 2018:

  1. Het badpak met schouders
  2. Gehaakte bikini’s
  3. One piece bikini
  4. High cut bikini
  5. Monokini

Het badpak met 1 schouder

Ook in 2018 is het badpak enorm populair als zwemkleding. Daarbij valt het wel op dat het voornamelijk om het badpak met 1 schouderband gaat. Je hebt dus in plaats van 2 schouderbanden slechts 1 schouderstuk. De schouderband is wel iets dikker van vorm dan de badpakken met 2 schouderbanden. Eerlijk gezegd oogt het badpak met 1 schouderband net iets moderner en geeft het een sexy look.

Gehaakte bikini’s

Een gehaakte bikini? Misschien kun je aan je oma  vragen of zij er 1 zelf kan maken… Het is toch echt zo, de gehaakte bikini. Als je het hoort dan verwacht je er niet veel van maar toch is de gehaakte bikini echt mooi. Een paar jaar geleden zagen we al diverse bekende modellen in het bikini model lopen en zodoende is het in 2018 een trend.

One piece bikini

Bij de One piece bikini stel je jezelf de vraag; maar dat is toch een badpak? Tsja eigenlijk wel, maar er zijn toch een paar verschillen in dit bikini model. Veel van de one piece bikini modellen missen namelijk een stukje stof bij de buik. Het si dus een badpak zonder buik of een bikini die aan de zijkant verbonden is met het bovenstukje. Best leuk en niet al te bloot.

High cut bikini

Bij spijkerbroeken was het al trend, de high cut. Het is eigenlijk bikini die extreem hoog wordt opgetrokken en we noemen het een high cut bikini. Het model kun je eigenlijk een beetje vergelijken met de brazilian bikini. Even een tip tussendoor: Check echt even goed of de high cut bikini je staat en trek je oude bikini niet omhoog om dit model ook te willen!

Monokini

Bij de monokini vind je het stukje stof terug wat bij de one piece bikini weggeknipt is. Je mist alleen bij dit model het stukje stof aan de zijkanten. Opzich een leuk

[button size=”large” block=”true” target=”blank” info=”none” info_trigger=”hover” href=”http://prf.hn/click/camref:1100l34pL/adref:bikiniskopen/destination:https%3A%2F%2Fwww.wehkamp.nl%2Fdamesmode%2Fdames-badmode%2Fbikinis%2FC21_BDM_A41%2F” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””]Klik hier voor de beste bikini deal van dit moment![/button][gap size=”1.313em” id=”” class=”” style=””]

[container]
[custom_headline type=”left” level=”h3″ looks_like=”h4″ id=”” class=”” style=”color:#fff;”]Bikini sale tot 50% korting? Meld je aan voor de gratis Price Alert[/custom_headline]
[text_output]

[/text_output]
[/container]

Geef een reactie