bikini-online

Bikinis online

Bikinis online? Tsja waarom zou je in 2018 een bikini kopen in een winkel? Niet alleen het kopen van de juiste bikini in een winkel is niet het allerleukste, maar ook het vinden van het juiste model. Sta je dan in een winkel te passen en te meten. Daarom is online je bikini bestellen zo relaxed. Je scrolled gewoon een beetje door de diverse webshops en bestelt er een paar. Niet goed dan gewoon toch gratis retourneren? Waar moet je nou op letten bij bikinis online? In onderstaand blog geven we je een paar handige tips om ervoor te zorgen dat je op de makkelijkste manier je favoriete bikini online kunt bestellen.

5 bikini online tips voor 2018:

  1. Maak gebruik van de online bikini sale
  2. Bestel meerdere maten bikini’s
  3. Bestel verschillende kleuren
  4. Check de leveringsvoorwaarden
  5. Retourneer op tijd

Maak gebruik van de online bikini sale

Als eerste tip bij een bikini kopen online is gebruik maken van de sale. De Bikini sale is het moment met de meeste korting. Koop je bikini tijdens deze sale om ervoor te zorgen dat je enorm veel geld bespaart. Let daarbij ook op de normale bikini aanbiedingen. 2 voor de prijs van 1 of gewoon een leuke kortingsactie. Tijdens de sale kan de korting oplopen tot wel 70%.

Bestel meerdere maten bikinis

Het bestellen van een bikini online is super eenvoudig. Als je bikinis gaat bestellen dan is het handig dat je van 1 model en soort meerdere maten koopt. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste combinatie hebt.

Bestel verschillende kleuren

Online bikinis kopen is relaxed maar het heeft ook een nadeel, de kleuren. Op de foto van de bikinishop ziet de kleur er erg leuk uit maar in het echt valt het tegen. Het model bevalt je echter wel en daarom is het handig dat je verschillende kleuren en maten bestelt.

Check de leveringsvoorwaarden

De algemene voorwaarden lezen is niemands favoriet. De leveringsvoorwaarden zijn veel simpeler. Check gewoon even snel wat je verplichtingen zijn bij het bestellen van een bikini online. Kijk daarbij ook na de voor en nadelen van bijvoorbeeld het retourneren. Is het terugsturen gratis? Wat zijn de verzendkosten van de bestelling?

Retourneer op tijd!

De meest voorkomende fout is misschien wel het te laat terugsturen van bestellingen. Zonde, want bij de meeste webshops is dit heel eenvoudig en gratis. Check goed hoeveel dagen je hebt om je bestelling retour te sturen.

[button size=”large” block=”true” target=”blank” info=”none” info_trigger=”hover” href=”http://prf.hn/click/camref:1100l34pL/adref:bikiniskopen/destination:https%3A%2F%2Fwww.wehkamp.nl%2Fdamesmode%2Fdames-badmode%2Fbikinis%2FC21_BDM_A41%2F” title=”” info_content=”” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””]Klik hier voor de beste bikini deal van dit moment![/button][gap size=”1.313em” id=”” class=”” style=””]

[container]
[custom_headline type=”left” level=”h3″ looks_like=”h4″ id=”” class=”” style=”color:#fff;”]Bikini sale tot 50% korting? Meld je aan voor de gratis Price Alert[/custom_headline]
[text_output]

[/text_output]
[/container]

Geef een reactie